2 to Drive

Met 2toDrive kun je al rijlessen volgen vanaf 16,5 jaar! Rijschool 4 me biedt de rijlessen met 2toDrive aan. Ben je 16 geworden en wil je alvast zeker zijn dat je direct kunt starten? Meld je vandaag nog aan!

WAT IS 2TODRIVE?

2toDrive is een experiment dat 6 jaar duurt. Sinds 1 november 2017 is het mogelijk om vanaf 16,5 jaar te starten met rijlessen. Voor het theorie-examen kun je je zelfs al vanaf je 16e inschrijven. Hierdoor is het mogelijk om op je 17e je rijbewijs (categorie B) te halen.

HOE WERKT 2TODRIVE?

Na het behalen van je rijbewijs mag je op 17-jarige leeftijd autorijden. Hieraan is het wel aan een aantal voorwaarden verbonden. Zo dien je in het bezit te zijn van een begeleiderspas waarop je minimaal 1 en maximaal 5 coaches kunt aanmelden die jou begeleiden tijdens het autorijden. Ook is je rijbewijs tot je 18e alleen geldig binnen Nederland. Voor meer informatie over 2toDrive kun je terecht op de website: 2toDrive.nl

Ben je 16,5 jaar en wil je snel en goedkoop je rijbewijs? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles!

De coach

Wie wordt je coach? Daar moet je goed over nadenken! Niet iedereen kan of mag namelijk coachen. Voor de verkeersveiligheid is het zeker aan te raden als je coach zich goed voorbereidt. Bij Rijschool 4 me kunnen coaches een korte cursus volgen. Allereerst leggen we de basisprincipes van het coachen uit en zal de theorie weer even moeten worden opgefrist.

De cursus voor je coach is GRATIS !